تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

صدور ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی اربعین

رئیس کمیته امنیتی فراجا و فرمانده قرارگاه اربعین گفت: تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است.رئیس کمیته امنیتی فراجا و فرمانده قرارگاه اربعین گفت: تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد شرفی روز یکشنبه با اشاره به اقدامات این کمیته در دو سطح ستادی و اجرایی در ارتباط با راهپیمایی اربعین به رسانه‌ها اظهار داشت : با هماهنگی و موافقت دولت عراق ،امسال برای زائران متقاضی اربعین حسینی اقدام به صدور گذرنامه زیارت کرده ایم .

وی با بیان این که این گذرنامه بر مبنای تمامی استانداردهای جهانی تهیه شده است،ادامه داد: از اول محرم تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است و حدود ۵۰ هزار گذرنامه هم تمدید شده اند .

این مقام مسوول در ستاد مرکزی اربعین با تاکید براین که براساس تصمیم گیری انجام شده عبور اتباع خارجی مقیم ایران برای سفر به عتبات عالیات از مرز شلمچه و اتباع خارجی غیر مقیم و ترانزیتی از مرز چذابه انجام می شود ، اظهار کرد : اتباع خارجی، فاقد مجوز به مرزها مراجعه نکنند .

شرفی در ادامه با بیان این که تلاش شده است که بخش اعظمی از نگرانی های جاده ای که در سال گذشته داشتیم ، امسال برطرف شود، تصریح کرد : با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده، امیدواریم در سال جاری در راه های مواصلاتی به مرزها از نظر ترافیکی مشکل کم تری داشته باشیم .

وی همچنین گفت : در سال جاری تلاش کرده ایم که تعداد پارکینگ ها را افزایش دهیم و موضوع امنیت آنها مورد توجه جدی تری قرار بگیرد.

اعزام زائران اربعین از روز ۲۷ مرداد به طور رسمی آغاز شده است و پیش بینی می شود پنج میلیون نفر در این آیین معنوی شرکت کنند./ایرنا



مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار