درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

صدور ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی اربعین

رئیس کمیته امنیتی فراجا و فرمانده قرارگاه اربعین گفت: تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است.رئیس کمیته امنیتی فراجا و فرمانده قرارگاه اربعین گفت: تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد شرفی روز یکشنبه با اشاره به اقدامات این کمیته در دو سطح ستادی و اجرایی در ارتباط با راهپیمایی اربعین به رسانه‌ها اظهار داشت : با هماهنگی و موافقت دولت عراق ،امسال برای زائران متقاضی اربعین حسینی اقدام به صدور گذرنامه زیارت کرده ایم .

وی با بیان این که این گذرنامه بر مبنای تمامی استانداردهای جهانی تهیه شده است،ادامه داد: از اول محرم تاکنون ۲۸۱ هزار و ۹۶۴ گذرنامه زیارتی صادر شده است و حدود ۵۰ هزار گذرنامه هم تمدید شده اند .

این مقام مسوول در ستاد مرکزی اربعین با تاکید براین که براساس تصمیم گیری انجام شده عبور اتباع خارجی مقیم ایران برای سفر به عتبات عالیات از مرز شلمچه و اتباع خارجی غیر مقیم و ترانزیتی از مرز چذابه انجام می شود ، اظهار کرد : اتباع خارجی، فاقد مجوز به مرزها مراجعه نکنند .

شرفی در ادامه با بیان این که تلاش شده است که بخش اعظمی از نگرانی های جاده ای که در سال گذشته داشتیم ، امسال برطرف شود، تصریح کرد : با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده، امیدواریم در سال جاری در راه های مواصلاتی به مرزها از نظر ترافیکی مشکل کم تری داشته باشیم .

وی همچنین گفت : در سال جاری تلاش کرده ایم که تعداد پارکینگ ها را افزایش دهیم و موضوع امنیت آنها مورد توجه جدی تری قرار بگیرد.

اعزام زائران اربعین از روز ۲۷ مرداد به طور رسمی آغاز شده است و پیش بینی می شود پنج میلیون نفر در این آیین معنوی شرکت کنند./ایرنا



مطالب مرتبط
ارسال نظر